Stoelmassage

Een stoelmassage is een uiterst doeltreffende massage die kan worden uitgevoerd in mijn praktijk, in een kap- of schoonheidssalon of bij bedrijven op kantoor en niet te vergeten op evenementen.

Studies hebben aangetoond dat door het invoeren van stoelmassages bij bedrijven het ziekteverzuim aanzienlijk wordt verminderd. Een stoelmassage wordt uitgevoerd op een speciale daarvoor ontworpen ergonomische massagestoel terwijl de cliënt de kleding aanhoudt.

Tijdens de massage worden de rug, nek, schouders, armen, handen en het hoofd gemasseerd met de handen, duimen en ellebogen. Een stoelmassage is een combinatie van drukpuntmassage en strijkingen en knedingen. Ook een triggerpointbehandeling kan tijdens een stoelmassage worden toegepast.

Een volledige behandeling duurt gemiddeld 20 minuten, waarbij het spier- en zenuwstelsel wordt gestimuleerd en doorbloeding wordt bevorderd. De resultaten zijn zowel fysiek als mentaal opmerkelijk te noemen. Na een massage voel je je weer uitgerust en vol energie.

 

Contact

Fr. Naereboutstraat 23
4461 GR Goes
  06 12783483
 info@massageverlicht.nl