Primal Rebirth Therapie

Primal Rebirth therapie is een lichaamgsgerichte therapievorm die het innerlijk kind centraal stelt. Het is gebaseerd op het inzicht dat de ervaringen die je in je vroege jeugd opdoet, bepalend zijn voor hoe je voortaan jezelf, de ander en het leven blijft ervaren. De relatie met ons lichaam, meer bewustzijn ontwikkelen over wat we voelen en er betekenis aan geven is wat de meeste mensen niet hebben geleerd. 
Tijdens je geboorte en in de eerste jaren van je leven wordt de basis van al je overtuigingen gevormd. Hieruit komen in het latere leven vaak onbewuste negatieve overtuigingen en gedragspatronen voort, die het leven negatief beinvloeden.
Met behulp van je lichaam en je krachtbronnen van nu kun je situaties van vroeger opnieuw beleven en doorleven, waardoor vastgezette emoties en oude denk- en gedragspatronen kunnen worden losgelaten en er nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Behandelmethodieken

Om in contact te komen met herinneringen die gekoppeld zijn aan angst, verdriet en boosheid, maar ook aan vreugde en plezier, maken we gebruik van diverse methodieken. Dat kan zijn gespreksvoering, aanraking, lichaamstaal en beweging, ademwerk en bio-energetica, emotioneel lichaamswerk, geleidefantasieën en meditatie.

Voor wie?
Verlang jij naar:

Heb je last van:

Wil je weten of deze vorm van therapie iets voor jou kan betekenen? En een indruk krijgen of ik én mijn manier van werken je aanspreekt?
Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ik adviseer je om ook je huisarts te raadplegen. Mogelijk is er een (onderliggende) fysieke oorzaak die de klachten verklaren of zijn je klachten van dien aard dat je wellicht meer gespecialiseerde hulp nodig hebt.

                                                                               

Individuele sessies worden door de meeste ziektekostenverzekeraars op de aanvullende verzekeringen, gedeeltelijk vergoed.Elke verzekeraar heeft zijn eigen voorwaarden, het is daarom belangrijk dat je zelf checkt of jouw ziektekostenverzekeraar de sessies vergoed. 

Via deze link https://sblp.nl/wp-content/uploads/Vergoedingen-Zorgverzekeraars-2023.pdf verschijnt er een overzicht van verzekeraars en hun vergoedingen opgesteld door de beroepsvereniging SBLP.

Contact

Fr. Naereboutstraat 23
4461 GR Goes
  06 12783483
 info@massageverlicht.nl