Primal Rebirth Therapie

Klik op deze linke voor algemene informatie en achtergrond over Lichaamsgerichte psychotherapie.

https://rbcz.nu/therapie-a-z/lichaamsgerichte-psychotherapie/

Primal Rebirth therapie is een lichaamgsgerichte therapievorm die het innerlijk kind centraal stelt. Het is gebaseerd op het inzicht dat de ervaringen die je in je vroege jeugd opdoet, bepalend zijn voor hoe je voortaan jezelf, de ander en het leven blijft ervaren. De relatie met ons lichaam, meer bewustzijn ontwikkelen over wat we voelen en er betekenis aan geven is wat de meeste mensen niet hebben geleerd. 

Tijdens je geboorte en in de eerste jaren van je leven wordt de basis van al je overtuigingen gevormd. Hieruit komen in het latere leven vaak onbewuste negatieve overtuigingen en gedragspatronen voort, die het leven negatief beinvloeden.

Met PRT kun je vanuit je krachtbronnen situaties van vroeger opnieuw beleven en doorleven, waardoor vastgezette emoties en oude denk- en gedragspatronen kunnen worden losgelaten en er nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Technieken

Om in contact te komen met herinneringen die gekoppeld zijn aan angst, verdriet en boosheid, maar ook aan vreugde en plezier, maakt PRT gebruik van diverse technieken. Er wordt gewerkt met primal-technieken, Gestalt en transactionele analyse, innerlijk kind-werk, diverse vormen van ademtherapie en rebirthing, lichaamswerk en geleide fantasie.

https://www.massageverlicht.nl/uploads/files/Een-klacht-Stappen-voor-de-client-SBLP-mei-2022.pdf

Contact

Fr. Naereboutstraat 23
4461 GR Goes
  06 12783483
 info@massageverlicht.nl