Intuïtieve massage

Het grootste verlangen van de meeste mensen gaat uit naar een gezond, gelukkig en inspirerend leven. Een van de voorwaarden voor een goede gezondheid is een lichaam dat voedingsstoffen op de juiste wijze opneemt en gifstoffen doeltreffend afvoert. Ons voedsel voorziet ons van de juiste voedingsstoffen, lichaamsbeweging en massage zorgen voor een goede bloedsomloop en bevorderen daarmee de circulatie en de afvoer van afvalstoffen. Massage helpt het lichaam zich te reinigen maar ook om te groeien en te vernieuwen en speelt zodoende een belangrijke rol bij het in standhouden van een goede gezondheid. Het loslaten van spanningen en (emotionele) blokkades heeft daarbij de aandacht.

Een bewuste aanraking kan het lichaam helpen volledig te ontspannen. Vastgezette spanningen en emoties kunnen zich een weg naar buiten vinden waardoor de energie weer vrij kan stromen. In onze westerse leefstijl zijn we gericht op "doen" en "denken". Het "voelen" van wat ons niet (meer) ondersteund en wat juist wel is soms een uitdaging.
Stil worden en contact maken met wat ons lichaam te vertellen heeft is een manier om bewust te worden welke overtuigingen ons belemmeren en wat aandacht nodig heeft.

Met deze informatie kunnen we door middel van massage trachtten lichaam en geest terug in balans te brengen. Ook de olie die ik gebruik kan hierop worden afgestemd.

In een intuïtieve en energetische massage behandelen we het hele lichaam, waarbij de kwaliteit van de aanraking voorop staat. De juiste houding en intentie van de masseur is het uitgangspunt voor een warme en liefdevolle aanraking waarbij er ook aandacht is voor bepaalde drukpunten (energiepunten), dit zijn gevoelige punten op het lichaam die een relatie kunnen hebben met emoties. Ook de ademhaling speelt hierin een belangrijke rol, zoals dat ook in de triggerpointbehandelingen een belangrijk middel is om contact te maken met "het voelen".

 

Contact

Fr. Naereboutstraat 23
4461 GR Goes
  06 12783483
 info@massageverlicht.nl