Over mij

Mijn naam is Nina Wiebrens, getrouwd en moeder van 2 kinderen. In 2009 besloot ik mijn werkzame leven over een andere boeg te gooien. Ik had grote behoefte om meer tijd aan mijn gezin en aan mijn persoonlijke ontwikkeling te besteden. Sinds 2010 ben ik in het bezit van het diploma NGS sportmasseur en sinds 2011 werkzaam als sportmasseur voor paarden volgens de Jack Meagher methode. Ik wilde mijn kwaliteiten op massagegebied verder ontwikkelen en door middel van diverse opleidingen en cursussen heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid. Begin 2017 ben ik afgestudeerd als Triggerpointcoach. Tevens ben ik geschoold in de Dorn methode. 
In 2017 ben ik gestart met een 4e jarige beroepsopleiding tot lichaamsgericht therapeut, Primal Rebirth® Therapie aan het Aumm Instituut. Het 3e jaar van deze opleiding heb ik afgerond en het jaar 2021 staat in het teken van het werken en oefenen met cliënten, en mijn therapeutische vaardigheden verder bekwamen onder supervisie van het Aumm Instituut. Deze therapie heeft mij persoonlijk zoveel inzicht, persoonlijke en innerlijke groei gebracht dat ik dit graag wil delen met anderen.
Naast mijn gezin en werk houd ik van hardlopen, zwemmen, dansen, yoga de natuur en paarden. Paarden zijn van jongs af aan een rode draad in mijn leven geweest en een bron waar ik veel groei en wijsheid aan te danken heb. 

 

Contact

Fr. Naereboutstraat 23
4461 GR Goes
  06 12783483
 info@massageverlicht.nl