Over mij

Mijn naam is Nina Wiebrens, ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen.
Na een carrière op financieel-administratief gebied heb ik in 2009 besloten om mijn werkzame leven over een andere boeg te gooien. Ik had grote behoefte om meer tijd aan mijn gezin en aan mijn persoonlijke ontwikkeling te besteden. Sinds 2010 ben ik in het bezit van het diploma NGS sportmasseur en sinds 2011  werkzaam als sportmasseur voor paarden volgens de Jack Meagher methode. Ik wilde mijn kwaliteiten op massagegebied verder ontwikkelen en door middel van diverse opleidingen en cursussen heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid. Begin 2017 ben ik afgestudeerd als Triggerpointcoach en in 2017 gestart met de 4e jarige beroepsopleiding Primal Rebirthing Therapie aan het Aumm Instituut.
Inmiddels heb ik het 3e jaar van deze opleiding afgerond en staat het komende jaar 2020 en 2021 in het teken van het werken en oefenen met clienten, en mijn therapeutische vaardigheden verder bekwamen onder supervisie van het Aumm Instituut. 
Deze therapie heeft mij persoonlijk zoveel inzicht en persoonlijke en innerlijke groei gebracht dat ik dit graag wil gaan delen met anderen. 

Naast mijn gezin en werk houd ik van wandelen, hardlopen, zwemmen, dansen, de natuur en paarden. Paarden zijn van jongs af aan een rode draad in mijn leven geweest en een bron waar ik veel groei en wijsheid aan te danken heb. 

 

Contact

 

06 127 83 483

info@massageverlicht.nl

Praktijkadres:

Fr. Naereboutstraat 23,
Goes (in het gebouw van
Centrum Kraamzorg)