Over mij

Mijn naam is Nina Wiebrens, getrouwd en moeder van 2 kinderen. In 2009 besloot ik mijn werkzame leven over een andere boeg te gooien. Ik had grote behoefte om meer tijd aan mijn gezin en aan mijn persoonlijke ontwikkeling te besteden. Sinds 2010 ben ik in het bezit van het diploma NGS sportmasseur en sinds 2011 werkzaam als sportmasseur voor paarden volgens de Jack Meagher methode. Ik wilde mijn kwaliteiten op massagegebied verder ontwikkelen en door middel van diverse opleidingen en cursussen heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid. Begin 2017 ben ik afgestudeerd als Triggerpointcoach.
Juni 2022 heb ik de 4ejarige beroepsopleiding Primal Rebirth® Therapie aan het Aumm Instituut met succes afgerond en ben ik hetzelfde jaar gestart met de verdiepingsopleiding Primal Somatic Traumahealing. Om vergoeding voor deze vorm van therapie vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk te maken volg ik momenteel de opleiding Psycho-sociale basis kennis bij Con Amore.

Deze vorm van lichaamsgerichte psychotherapie heeft mij persoonlijk veel inzicht, persoonlijke en innerlijke groei en acceptatie gebracht. 


Naast mijn gezin en werk houd ik van hardlopen, zwemmen, dansen, meditatie en yoga, de natuur en paarden. Paarden zijn van jongs af aan een rode draad in mijn leven geweest en een bron waar ik veel groei en wijsheid aan te danken heb. 

 

Contact

Fr. Naereboutstraat 23
4461 GR Goes
  06 12783483
 info@massageverlicht.nl